Ч.З.В - Често Задавани Въпроси

I. Как да гледам Филм или Сериал ?

За да гледате онлайн филми и сериали НЕ се нуждаете от регистрация. В случай, че сте забравили данните за вход, може да поискате нова парола, чрез линка “забравена парола“.
Когато натиснете върху плеъра е нужно понякога да се изчака до 1,2 мин. за да зареди, за това бъдете търпеливи. Някой модели на Smart TV не поддържат нашият плеър и за това Ви препоръчваме, да гледате през Cast или TV BOX

II. Проблем с плеъра

Ако не Ви зарежда филма или сериала, няма наличен плеър, липсват субтитри или нещо друго, можете да напишете в коментар, под филма/сериала  и да опишете точния проблем.
Вашият проблем, ще бъде прегледан и разрешен максимално бързо (до 48 часа).
Плеъра зарежда бавно, насича или дава грешка, това се дължи на натоварените сървъри, ако гледате и сървърите са натоварени в този момент, може да оставите плеъра на пауза за около 5 – 10 мин. и понякога това решава проблема, но ако Ви дава грешка или проблема с “насичането” не е разрешен, може да смените плеъра със следващия за филма.

III. Как да намеря, точно това, което търся ?

В горната част на сайта има търсачка, в която може да напишете името на филма (опитайте на български език, английски език или оригиналното име на филма). Отделно от тази търсачка, във всяка категория има комбинирана, чрез която може да комбинирате жанрове, години и т.н

IV. Няма субтитри

Проверете в настройките на плеъра, през който гледате. Обикновено има “CC” или символ наподобяващ текст, от него може да изберете “Български” (Bulgarian) и това трябва да реши проблема със субтитрите. В случай, че филма/сериала е добавен в специална категория или има етикет “Без субтитри”, то тогава ще се наложи да изчакате появата на превод.
Има приложения за блокиране на реклами, които блокират показването на субтитри, в такъв случай е необходимо да изключите вашата програма за блокиране на реклами и да презаредите страницата.

V. Получавам проверка “Аз не съм робот”

В случай, че получавате подобна проверка при гледане на филм/сериал, това означава, че използвате подозрително или невалидно IP.
Може да разрешите този проблем с използването на VPN (изберете VPN от секцията в сайта)

 

VI. Какво е Video encoding in queue ?

 

Получавате “Video encoding in queue #X”, това е при последните качени плеъри, трябва да мине малко време за да се кодират и ще може да ги гледате.

 

VII. “There was an issue with your log in. Your user account has logged in recently from a different location.” 

Получавате това съобщение, когато вашия акаунт е бил използван от друг потребител.
С оглед превенция на споделянето на акаунти и пароли за тях са ограничени възможностите за използване на един акаунт от няколко потребители едновременно.
Съветваме Ви да смените данните си за достъп или да се свържете с нас, за да Ви съдействаме.
Не предоставяйте данните си за достъп до вашия акаунт на трети лица, по никакъв повод.

VIII. Гледане на филми, за които се изисква регистрация :

Гледането на филми, за които се изисква регистрация се осъществя по следният начин:
1. Влезте във вашия профил от “ВХОД
2. След като успешно се логнете в профила си, изберете филм, който желаете да гледате.
3. Трябва да имате отключени всички налични плеъри за филма, както е на снимката:

Филма трябва да пуснете като кликнете върху Player 1 или Player 2.
По аналогичен начин се пускат и сериалите, които са достъпни за регистрирани потребители,
там се избират епизодите (1 епизод, 2 епизод и т.н)