Часовщик / Часовникарят

Часовщик
Часовникарят

Колкото и да е странно, но – килърите също са хора. А професията им… Не, разбира се, няма да твърдим, че без нея не може, но все пак, тя определено изисква високо ниво на „майсторство и умение“. Феликс е един, който е достигнал много големи успехи в тази професия. Било е време когато неговата дейност се е разпростирала дори и в други страни. Но и той е човек… В един момент, личните проблеми излизат на преден план и му омръзва така нареченият „занаят“. Феликс желае да се оттегли, но за да стане това, трябва да подготви „замяна“.

За тази роля, е много подходящ младият и енергичен Борис. Неговото прозвище е „Часовникарят“ . Наричат го така по две причини; от една страна – обича да колекционира часовници, а от друга – при изпълнение на заданията, той е методичен и точен, като часовник. Винаги работи по правилата, по минути и секунди, като по разписание, а най-главното – чисто и без следи.

Някога Феликс го е „извадил от калта“ и му е предал всичките си умения, а сега Борис му е длъжник. Но, дори и това не помага – „организацията“ има стари сметки за оправяне с Феликс и просто „не го оставя на мира“ . Като опитен килър, Феликс много добре знае, че ще дойде момент, когато самият той ще стане мишена. И е готов за това. Но как стои въпросът, ако „задачата“ е поставена на довчерашния „ученик“?

Задачата е изпълнена. Борис решава да вземе под своя опека дъщерята на Феликс – пълнолетна своенравна девойка, която в един момент моли Борис, да я научи на всички умения, които знае от нейния баща. Така двамата образуват своеобразен тандем и заедно изпълняват възложените задания, до момента, в който дъщерята на Феликс, започва да се досеща кой е убил баща й. Без да дава вид, че е разбрал, Борис уж случайно й казва, че желанието за отмъщение е лош съветник.

Нещата излизат от контрол, когато „организацията“ решава, че е дошъл редът Борис.

1h 28m 2013 796 гледания

Background
  • Филмите.НЕТ
  • Player 1
<iframe width="560" height="315" src="https://filmite.net/?trembed=1&#038;trid=18764&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

При проблем със Субтитри или Плеъри, моля пишете в коментарите под филма. Ще решим проблема максимално бързо!

Допълнителна Информация
FILMITE.NET
Background
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички коментара